aSsAlAmMuAlAiKuM.....

aSsAlAmMuAlAiKuM.....

Followers

Saturday, August 13, 2011

Bersiaran dalam rancangan WHI TV3, Sri Pentas.....


Assalamualaikum wbt....

Alhamdulillah, setelah agak lama tidak  mengupdate blog kesayangan ini...akhirnya kembali juga ke sini...
Bukan apa, kesuntukan masa yang teramat sangat membuatkan Ayu tidak berkesempatan untuk mengupdate blog dan dalam masa yang sama facebook juga perlu di update....huhu....

Oklah, klu kawan-kawan lihat gmbar dibawah ini tentu hairan kan...kenapa pulak si Ayu ni masuk TV3???
Rancangan Wanita Hari Ini pulak tu...bukannya Berita TV3..kot2 ler kena interview pasal raya ker ape ker...ekekeke....
Hmm...alhamdulillah sekali lagi, disebabkan blog ini jugalah...pihak TV3 dapat menghidu apa yang Ayu usahakan sekarang ini..so, entah macamana derang pun call Ayu dan menjemput untuk mengisi salah satu slot dalam rancangan tersebut...
Huhuhu...berbunga-bunganya hati ketika itu...antara caya ngan tidak...cakap kat penerbit tu bagi Ayu berbincang dulu ngan hubby...
So, dan..dan tu gak tipon hubby tnya pasal offer tuh...dia kata kalau sanggup...carry on je lah...
Ye haaa....terus call balik penerbi t kata setuju...




So, ini lah antara snap yg hubby sempat ambil sebelum dan selepas shooting...
Rakamannya hanya dapat dilihat di TONTON.COM.MY...
Tapi macam susah jer nak buka sbb byk protokolnya..ehehehe..(sebenornya x tau buka...)

Gambar atas tu bersama pengacara WHI hari tersebut
Zurra dan Rina...cun sehhhhh!!!!



Persiapan menyusun barang sebelum shooting...kena susun sendiri...ehehe..



Studio ni kecik jer sebenarnya tapi memberi pengalaman yang sungguh bermakna dalam hidup Ayu....



Posing sebelum masuk studio...menantikan penerbit datang.....

Oklah, serba sedikit coretan pengalaman semasa shooting untuk rancangan Wanita Hari Ini di TV3
pada 8/8/2011 yang lalu.
Semoaga peluang yang diberikan kepada Ayu ini akan dapat memberi peluang untuk Ayu meluaskan lagi bisnes online yang Ayu jalankan..dan tanpa sokongan rakan-rakan semua...siapalah Ayu...

Sekian, wassalam...

5 comments:

  1. tahniah kakayu, semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Assalam..

    Tahniah krn berjaya muncul sekali lagi di kaca Tv dan peluang ini haruslah direbut dgn sebaiknya utk mengembangkan lagi bisness.

    ReplyDelete
  3. Salam Ayu.Tahniah!!!bangga atie ngan Ayu...masuk tibi(hihi)..syukur.

    ReplyDelete
  4. Thanks kepada Lelord, Ozzy dan azatiesayang...
    alhamdulillah, peluang yang diberi akan dimanfaatkan sepenuhnya....
    Tak sangka pun sebab sudahlah blog dah lama x update...ntah macamana pihak tv3 masih terjumpa dengan blog Ayu nih...ehehehe...dah rezeki ler tuh agaknya....thanks semua..

    ReplyDelete
  5. Tahniah.....masuk tv demo...

    ReplyDelete