aSsAlAmMuAlAiKuM.....

aSsAlAmMuAlAiKuM.....

Followers

Thursday, July 22, 2010

~ aYu LiTtLe CoTtAgE gIvEaWaY ~



Sapa nak barang-barang kat atas nih????? Cepattttt angkat kaki tangan semuaaaaaaa.......!!!!!

Ish..ish..ish..orang buat GA...dier pun nak buat GA..
Sempena aper yer???

Oklah...on this coming August is my Birthday and also my Wedding Anniversary...
Yang ke berapa?
 Birthday...cari sendiri, Anniversary...yang ke-15...uihh!! lama x tuh??

Hubby kata " Yang...tahun nih anniversary kita sambut kat Switzerland nak??" Ku pegang dahinyer...nak demam ker dier nih??

soooo.....rasa bersyukur sangat kepada Allah swt kerana masih dipanjangkan umur dan diberi peluang hidup bahagia bersama suami dan anak-anak..Alhamdulillah!!!

Sebagai tanda penghargaan kepada semua, GA ini dibuat semata untuk melahirkan rasa bersyukur kepada Allah atas segala nikmat yang telah dilimpahiNya kepada kehidupan ku selama ini.

Arwah mak berpesan...selalulah bersedekah semoga hidup akan sentiasa diberkati...

Syarat-syarat GA...
Macam biasa larr..

~Sapa-sapa boleh join...cik Kiah x kesah..

~ LINK kan ler  http://ayulittlecottage.blogspot.com/  di blog anda...

~ Pastu..TAG kengkawan untuk join GA ini...the more..the merrier!!
 (klu boleh tempeklah GA nih kat blog memasing...bru leh ramai yg join..)

~ Pastu...Leave a comment in this n3...

~ Pastu..Jawab soalan nih dalam comment anda :~

Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)

~Pastu...dah ler, gi tido...

p/s: Nnti x faham plak yang mana satu hadiahnyer...
Hadiah terdiri daripada:-

~ Quilt bag (sweet roses)
~ 2 pieces my handmade deco plate
~A big Lavender cup n saucer ( including flower on top..so sweet..)
~ 6 triangle doilies ( U can choose the colour)
bunga2 dipersekitaran tu not included yer..he..he..


(Jangan tinggalkan comment di shoutbox yer...nnti susah nk keep track...tp takat nk bagitau yg diri tu dah join...x per ler..
GA Bermula pada malam ini (1:27AM) 23RD JULY 2010 till 20TH AUGUST 2010 (my anniversary)
My hubby will choose the champion!!!...)


SEKIAN, YANG MENURUT PERINTAH..

131 comments:

  1. slm kak ayu..nampaknya saya orang pertama join..ye2..
    link n3 GA saya http://primrosetouch.blogspot.com/2010/07/ga-ayu-litte-cottage-kayu.html
    well kalau dapat beg tu, mcm2 bleh letak..tapi sy berkenan kat deco plate & teacup tu..

    ReplyDelete
  2. Salam Ayu..wow..lumayan hadiah..nak join ye..link Ayu mmg dah lama ada kat blog Ida..Mmm..beg tu kalau dapat nak isi pampers, beg duit, handphone, botol susu dan baju2 2 org baby Ida yg setahun 6 bulan dan yg berumur 6 bulan, bawak balik kampung, pegi shopping, pegi klinik, pegi jalan..

    ReplyDelete
  3. slm k.ayu..rezeki pepagi la ni terjumpa entry pasal GA :)
    nak join jugak!!~
    kalau dpt beg tu conform letak barang2 yg selalu saya bawa ke hulu ke hilir, alat2 peribadi, benang, jarum dan buku crochet hehe..
    memang ke mana2 sy selalu bawa alat2 croche tu..

    http://tiarah-smallcottage.blogspot.com/
    blog akak dah lama saya add link

    ReplyDelete
  4. yehaaaaa...yaaaa bedaaa beduuuu...
    datang nak joint GA ni...Wahai cik abangkak ayu..cabut lah mana dak junno yo.....laki den sekampung ngan abe akk tu...pehh harap2 nama naik lah kak. heeee

    ReplyDelete
  5. Salam kak ayu...
    sya nak joinnn!
    besh2 kalo dpt hadiah tu.. hihihi
    kalo sya dpt beg tu? ehemm..
    akan ku bawa ke opis 'n' brshopin..
    dlm tu letak ape?? semestinye my barang2 peribadi 'n' my alatan make up.. muahahaha..

    nie blog sya.. (akk pon dah tau kot) huhuhu

    http://eysha-mylovelyenglish.blogspot.com/2010/07/ga-dari-ayulittlecottage.html

    ~bye~

    ReplyDelete
  6. salam kak ayu...

    adoii ingatkan dapat jadi org yg first join, terlewat jugak..hikhik.. takpalah..zaza join dh ni kak ayu..

    untuk jawab soklan tuh, kalau dapat quilt bag nie, zaza nak isi purse, hp, n tak lama lagi botol susu baby..hikhik.. dan akan ku bawa kemana saja tempat yang ku pergi, insyaallah..lagi satu sebab besar skit kan, zaza isi pampers bb la skit...hehe...biasala nk dapat bb itu yg ada dlm kepala...

    minta2la asben kak ayu tu terpilihkan zaza..hikhik, asyik tak menang jer sblm nie...

    okey kak ayu, nie link blog zaza..(mcm ler kak ayu tak tahu ekkk :-) http://zazalimiey.blogspot.com

    ok kak..adiossss..mmmuuuaahhhhh..
    heppi besday and heppi anniversary yg ke 15 k..semoga kekal ke akhirnya... cayang kak ayu...

    ReplyDelete
  7. salam kak ayu..
    sy nie..br join (salam perkenalan),seronok plak tgk org berblog nie..hehe
    untuk soalan akak tu,kalau sy dapat quilt beg tu,sy nak isi telekong@pempers dan mcm2 keperluan yg bersangkutan ngan diri la..(lg2 nak puasa and raya nie..beg nie amat berguna utk prg terawih ngan jalan2)

    plete ngan teacup tu cun la akak..harap2 rezeki utk sy menang ada...
    ok kak,link la blog sy http://Norizsweethome.blogspot.com
    happy birtday and happy anniversary...

    ReplyDelete
  8. Salam ayu... akak dtg nak join GA...
    untuk soalan tu..hmmm kalau akak dpt quilt tu.. kalau boleh nak di framekan.. sayang nak guna... maklum la hadiah mesti la kena hargai he he...

    link akak http://jija-craft.blogspot.com...

    Wish u happy birthday & happy anniversary

    ReplyDelete
  9. salam ayu, saya join ur giveaway

    Jawapan soalan: kalo saya dapat quilt bag tue, saya nak isi pampers, baju, botol susu, towel dan ape2 brang yang menjadi keperluan my princess.. pasti dibawa ke mana sahaja... yg penting, bag tue kaler pink...I LIKE!!!!

    my link : http://ejanblog.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    tq ayu:D

    ReplyDelete
  10. salam k.ayu
    wow..switzerland tuh..tahniah yer
    chemp pon nak join gak giveaway nieh..

    If sy dapat quit bag tuh..nak isi telekong sembahyang ler..kompem cun g surau/masjid utk sembahyangang raya/solat terawih nanti...:-)

    last but not least happy incoming bday & anniversary..smoga happy sehingga hjung nyawa..aminnn

    ReplyDelete
  11. salam kak ayu..=)
    ifa nak join juga ye..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/ayulittlecottage-giveaway.html

    kalau ifa dapt beg quilt tue..ifa nak bagi my mum..so boleh la my mum masukkan purse,botol air,tisu,alat mekap,hp dan lain2 barang yang perlu dibawa nanti kalau nak pegi mana2..my mum boleh bawa quilt beg nie pegi pasar ke..keluar jalan2 ngan kawan2 my mum ke...pegi picnik ke..owh..sangat cumil kalau my mum gune...=D

    papepun hepi becoming besday kak n happy anniversary..moga bahagia selalu kak..dirahmati allah..amin..

    ReplyDelete
  12. I am follower sherry
    if I win the bag, I will wallet, notebook, pen, tissue, makeup pouch, and bring it to shopping mall :D

    blogged http://blogsherinterest.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Salam kak Ayu
    Lina pun join GA akak ni..
    kalaulah rezeki dipilih sbg pemenang..Lina rasa nak bawa beg ni masa g shopping or jalan2 je..x mau gna hari2 nanti cepat rosak..sayang..bukan senang nak dapat..dan sudah pasti dlmnyer lina letak wallet, hphone, sapu tgn (maklum ler anak kecik lg..)dan tak lupa air masak/ mineral (klau keluar siang dlm bln pose botol air terpaksa ler tinggal..tkut tersasul pl nanti)...

    ReplyDelete
  14. Salam
    Saya pun minat nak join GA ni...tapi sebelum tu nak ucap : Selamat Hari Lahir & Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg ke 15...

    Semua syarat untuk join GA dah saya turuti jadi harap2 dapat lah menang hadiah2 tu...

    Kalau saya menang, beg cantik tu saya nak beri pada mak saya...mak saya memang suka beg bunga2 gitu...maklumlah berjiwa romantik...dapat beg tu bolehlah mak saya letak wallet, surah yassin dan handphone kesayangan....Beg cantik untuk mak....yang lain2 tu saya punya lah...saya kan minat kumpul cawan2 & piring cantik macam tu...

    Pilih saya ya...dah tulis panjang lebar ni...agak2 harapan menang tinggi sikit kut...he3

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatu...

    MEMULE...NAK TAIP...
    Aina tak nak lepaskan peluang ni.. nak join jugak GA..

    PASTU...NAK TAIP LAGI...
    Aina nak wish heppy besdey..kite pun besdey bln 8 gak hehe...

    PASTU ...NAK TAIP LAGI LA..
    Aina nak wish hepy anniversary..alhamdulilah kekal hingga sekarang...Amin...

    PASTU...NAK TAIP LAGI DAN LAGI..
    Aina nak la jadi pemenang..sbb..sbb..sbb..byk GA Aina join tapi x menang² pun..sbb x dek rezeki.. hehe.. x putus ase...try lagi..
    kalau dapat beg cumey tuh, Aina nak bawak gi opis..nak tunjuk kat kawan² lihat la kawan² Aina winner today..hehe..adiah lelain tuh...nak kumpul sbb Aina blom ade koleksi..hehe..

    okla tuh jek...JADIK AINA JOIN LA GA NI..

    Assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh..

    ReplyDelete
  16. salam kenal...

    http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/07/ga-ayu-litte-cottage-kayu.html

    jawapan kepada soalan yang diberi.....

    kalau la sya dapat beg 2...saya nak taruk wallet saya, bab wallet saya pun bunga2..pas2 nak taruk handphone...pampres anak...barang make up...n yang penting nak bw g event la...at least klo org tanya ckp la...saya menang GA ni...so dorang leh gak GA kat Blog ni nnt @ bl kat blog ni...hohohohohoh....
    so harap2 ada la rezeki saya ye...

    ReplyDelete
  17. huhuhuhuhu da juin da n folo akak sekali

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum ayu,
    ummi nak join ga ni sbb mmg suke memeriahkan suasana (w/pun jarang nak menang..weeee)

    kalau la ummi dapat quilt bag yg chomel itu, wah seronoknye sbb seswai sgt nak bwk brg2 peribadi yg biasa ada dlm h/bag ummi iaitu wallet, hp, bedak kompek, pen, buku nota kecil, thumbdrive, buku akaun, kunci rumah + keta n voucher jusco..dan yang paling best dapat masukkan sekali keperluan my lil sofiyyah iaitula diapers, baju salin sepasang, sapu tangan, baby powder, aksesori rambut dia, susu dlm bekas kecil (utk 2-3 kali bancuh)dan juga telekung mini....pendek kata mmg seswai la kalau nak pegi jalan2..dah x payah nak bwk beg lain lagi....all in one...dengan warna n design yg cukup menarik....kalau x menang tepaksalah ummi order sendiri sbb dah berkenan sgt ni...!

    ReplyDelete
  19. alamak..punyer pjg tulih sampai terlupa nak kasi link..
    NI LINK UMMI YER>>>>>

    Tq

    ReplyDelete
  20. Salam Ayu,

    Kalau lah kak azi menang & dpt beg tuh, kak azi nk gantikan beg surau kak azi yg dh nk pencen, nk letak telekong dgn Quran utk pegi sembahyang terawih & tadarus bulan posa ni, brg2 lain nk displaylah tmbh koleksi yg seciput tuh.
    cian kan (ayat2 minta dikasihani huhuhu)

    Kak Azi, Http://azi-at-home.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. salam kak ayu, puteri datang nak join ni.... bestnya kak nak menyambut hari bahagia... semoga murah rezeki akak ya, moga murah jugak rezeki puteri, hehe...

    kak, kalau puteri dapat beg tu puteri sayang la nak bawak jalan-jalan, ingat nak gantung kat mana2 wat hiasan...boleh gitu...hehe

    k kak ni n3nya...wsalam

    http://puteriazanideco.blogspot.com/2010/07/give-away-dari-kak-ayu-ayu-little.html

    ReplyDelete
  22. salam ayu,
    kshima pun nak joint gak

    hepi anniversary..lama juga tu ya..tahniah semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....

    oo kena jawab ya.

    kalau dapat quilt bag tu..nak bawa ke sekolah..ha ha back to school...isi buku2 sesuai tak...

    ReplyDelete
  23. salam..fieza dtg nk memeriahkan suasana ni...dh join..dtg ke blog fieza ye..

    http://fieza79.blogspot.com/2010/07/ga-ayulittlecottage.html


    " alhamdulillah...kalau la bertuah dpt beg comel tu dh tentu fieza nk bawa g opis sll besama2 handbag sbb nk tayang ngan opismate giteww...haishhh poyo amat...! kat dlm quilt bag tu nak taruh brg mekap bagai senang pasni takyah sumbat dlm handbag yg dh mmg sgt sendat tuh..!"

    ReplyDelete
  24. salam kak ayu..here i come...wlaupun kurang sehat tp sy still nk lepaskan g.a akak with akak pun siap sms sy pasal g.a nih..

    first..happy anniversary 15th...switzerland cantik kak tempatnya..tak rugi g sana...i do miss that place...

    second..if saya dapat beg quilt tu...saya tak nak guna...nk simpan n mybe boleh buat tdo skali..sb quiltingkan lembut saja structurenye..hehhehe..jgn tak percaya tempat lapik duduk quilt saya buat mcm bantal tau..ehhehe

    ok kak....happy birthday yang ke????jeng jeng rohsia n happy anniversary....berbahagia sokmo dengan insan2 tersyg:)

    ReplyDelete
  25. Salam kak Ayu,

    Mula-mula nak ucapkan happy anniversary dan selamat hari jadi... (umur rahsia yer, yang penting hati itu gembira)

    Kalau saya yang dapat beg quilt itu, mestilah nak bawa jalan2 tunjukkan pada member yang saya dapat hadiah (hadiah yer) yang amat special sekali... Jadi akan jadi my handbag pula selepas ini.. elok gak, saya mmg nak tukar handbag nie.. (ada makna tue,hehehe)

    http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Salam Ayu,
    Happy birthday n happy anniversary..akak nk join gak le giveaway ni..
    ok kalu akak dpt quilt beg tu..pertama2 sekali mestilah nk tayang dulu kt blog..pastu bawak pergi jalan2..masa balik kampung nanti boleh le isi kain sembahyang ke..

    ReplyDelete
  27. salam,

    me dh join!

    http://suzie284.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau dpt beg tu, me isi brg anak kot like pampers, botol sus..bwk kuar gi outing!! and boleh je bwk pegi ofis - boleh letak my buku2 nota, stationery ;) harap2 ada rezeki me ;)

    ReplyDelete
  28. SALAM IBU DINI DAH JOIN

    http://adiezaqistina.blogspot.com/2010/07/ayulittlecottage-giveaway.html

    * nak wish hepi besday n hepi anniversary,semoaga sentiasa ceria di samping suami tersayang dan sentiasa di bawah lindunganNya..aminnn, ok kalau ibu dini menang hadiah tu, plate n saucer akan mencantikkan lagi almari vantage ibu dini di mana ibu dini menyimpan koleksi set vantage ibu dini sbenayak 10 set dan juga beg tu akan ibu dini gunakan untuk di bawa semasa ibu dini mengutip hutang daripada pelanngan ibu dini bagi menejlaskan hutang vantage mereka setiap bulan..dan dengan beg yang cantik tu..ibu dini pasti tersenyum..sbb pelanggan ibu diini menjelaskan utang mereka....*

    ReplyDelete
  29. salam kenal kak ayu...

    ros join GA nih
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Kalau dpt quilt beg tu ros akan gunakan untuk simpan telekung supaya mudah untuk ros bawak ke mana saja ros pegi. Selain itu ros boleh gunakan untuk letakkan brg2 anak dara sorang tu spt pampers, towel kecik, bedak dll kalau nak gi jenjln...mesti comel...

    TQ kak!

    ReplyDelete
  30. Salam kenal Ayu,

    kakyong join GA ni..
    hepi besday & hepi anniversary..


    link entry :
    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalo menang hadiah tu, tentulah dijadikan handbag, utk letak wallet, buku kecil & pen.. juga brg2 anak yg sesuai dgn saiz bag.. sebab sejak tak kerja ni memang xde handbag....

    ReplyDelete
  31. salam kak...perghhhh best tu hadiah GA from akak hehehe...kalo ada rezeki dptlah azie hadiah tu ye kak hehehe (Insyaallah)..

    Hepy b'day & hepi anniversary..semoga pjg umur,mrh rezeki & hepi2 slalu disamping keluarga tercinta & semoga mendapat keberkatan dariNYA didunia & akhirat..AMINNNNN

    http://qistinacottage.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. salam kak ayu...yaya nk join GA akak ni :)

    n x lupa juga yaya ucapkan happy bday n happy anniversary kat kak ayu...hopefully kak ayu n family happy forever ye :)

    Kalau yaya dapat beg quilt itu,yaya nak isi buku2 & juga notebook yaya utk yaya bawa ke kuliah. mesti nampak sweet jer kan dgn wane pink itu :)

    link entry yaya : http://imlilbitcrazy.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. salam..zai join jugak noo

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  34. Salam kenal Ayu,

    Ogy join GA ni..
    hepi besday & hepi anniversary..


    http://ogy2112.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. salam kenal...

    http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau saya beg comel itu, saya kan jadikan beg telekung untuk mudah saya bawa ke mana-mana. Sangat classy dan comel sesuai dengan apa jua penampilan seharian :)

    ReplyDelete
  36. Hai salam kenal..

    Nak join jugak GA nih..Terjah la nanti yek =D

    "Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?"

    **Saya akan slalo mengusung beg tomey itu kemana sahaja saya pergi...lagipun beg tu nampak cam besar. (i like beg yg besar2 nih hihi) So...ruangnya pasti besar jugak kan...boley la saya sumbat segala macam mak nenek keperluan anak saya nanti cam pampers+botol susu+lampin etc...dan tak lupa jugak henfon+wallet+kamera milik saya hehe..

    http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. salam ayu,
    akak datang nak join gak..
    kalau akak menang n dapat quilt bag tu,akak akan
    isikan ngan kain telekung n akak akan bawa kemana saja akak pegi

    ReplyDelete
  38. salam kak ayu..
    firstly thanks a lot sbb susah2 jemput..tak lupa selamat hari lahir & ulangtahun buat akak & hubby..moga kekal ke akhir hayat..
    kalau ditakdirkan saya menang..beg quilt tu saya nak isi kain telekung..sungguh sesuai di bawa ke hulur ke hilir sbb sweet sangat..nak pakai gayah letak botol susu anak sayang pulak kannn..nanti cepat rosak..hehe..

    check my n3..mmuahhhhh!
    http://yattbzgg.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottages-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. JOIN

    http://taufidris.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. Salam ayu, nak joinlah GA nih, sila cek kat blog kita yer.......BEST giler kalau dapat nih. Fuh!!!!!!!Mengancam tu...

    ReplyDelete
  41. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete
  42. salam k'ayu.. ros join jgk yerk.. hehehe..
    tp n3 dan Link kat personal blog yerk.. not myblogshop.. hehehe..
    akak.. kalo ros dapat beg tu tersangatlah banyak benda yg boleh diletak...bagi ros yg ader bby kecik ni (3month) sgtlah bagus kalo bleh sumbat segala bagai keperluan bby ros such as pampers,botol susu, napkin, towel kecik bby dll... dan juga semestinya ladies nyer keperluan.. brg2 make-up, lipstik, blusher, eye liner, bedak, foundation, perfume, hand lotion dan.. huh bnyak lagi nih... & the last but not least.. brg2 peribadi beg duit, handphone,& diary

    hehehe... bnyak kan brg2 yg akan ros bawa kalo kemana2.. hehehe..

    Tq akak wat GA..

    ReplyDelete
  43. uupppsss.... ni link personal blog ros..

    terus ke link N3 Ga Akak..

    http://luvofmine.blogspot.com/2010/07/ga-kayu-ayu-littlecottage.html

    ReplyDelete
  44. hai kak ayu..

    this is my link on this GA:
    http://saatakukaupilih.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Memandangkan bulan Ramadan dah dekat ni..Kalau saya mendapat quilt bag ini nanti, saya akan bawak telekung dan buku wirid pada setiap malam bila nak pergi mengerjakan sunat tarawikh di surau/masjid. Nak berurusan dengan Allah pun kenalah cantik dan kemas kan.. :)

    ReplyDelete
  45. hai kak ayu..

    this is my link on this GA:

    http://usharapa.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html


    beg quilt tu saya nak isi kain telekung..tuk tarawih dan sungguh sesuai di bawa ke mana ajer sbb sweet dan warna lembut sgt...

    tapi syg sgt nak simpa elok2 la..

    ReplyDelete
  46. Salam ayu,

    Sarah nak joinlah GA nih, sila cek kat blog sarah yer

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Kalau mennag beg tu sarah akan mengusung beg tomey itu kemana sahaja sarah pergi.ciwi ler katakan....lagipun beg tu nampak cam besar.leh ler mengisi hp,wallet,kamera milik srah tuu hehe..

    ReplyDelete
  47. QARD JOIN

    http://qard91.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    KALAU MENANG NAK KASI BEG CANTEK TUK KAT MAK DIKAMPUNG..SAYANG MAK..

    ReplyDelete
  48. salam...ummie hanie pun join this GA ni...happy besday n anniversary yer..

    beg ni nmpk besar..emmm..kalo ummie dapat beg ni..ummie letak telekung,barang2 qistina n ummie.pastu bgtau kengkawan dapat hadiah GA...banga2...cantik beg ni...


    http://hanielovekhairudin.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  49. Syakila join gak

    kalo kila dapat beg tu tersangatlah banyak benda yg boleh diletak...bagi kila yg pregnant 7bulan anak ke 2 sgtlah bagus kalo bleh sumbat segala bagai keperluan bby kila nanti cam pampers,botol susu, napkin, towel kecik bby dll...

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  50. salam, saya join :)

    Kalau menang quilt bag tu ..confirm akan bawak semua barang budak spt pampers and baju extra utk jalan2 ..hehe..bawak ke mana? hmm... ke mana2.. I need a holiday! :)

    MY CONTEST ENTRY: Ayu Little Cottage Giveaway

    MY LATEST ENTRY: Inception (movie review): Awesome!

    ReplyDelete
  51. SALAM AYU ,

    AKAK NAK JOINT GAK GA NI...CANTIK BAG QUILT TU ...RASA RASANYA BARU AJE BELEK BEG TU KAT KEDAI ...DAH ADA GA PULA ...KALAU AKAK DAPAT AKAK NAK GUNA KAN DAN GANTIKAN BEG TELUKUNG AKAK , BEG TELUKUNG DAH UZUR ....PASTU BOLEH LAH MASUKKAN SEKALI AIR ECPI TU..INSYALLAH KALAU ADA REZEKI ...

    SALAM DARI AKAK : http://mylittlegiftshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. salam dear
    ai join k

    http://ieyza83.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    jgn lupa jengah n baca luahan hati ai tu
    hehehehe.....

    ReplyDelete
  53. happy birthday and happy anniversary on Aug. 20th.
    the giveaway is beautiful work; I love it. Thanks so much for the giveaway.

    yourstrulee(at)sasktel(dot)net is my e-mail.

    ReplyDelete
  54. salam kak ayu,mas nak join jgk...ngeh ngeh ngeh ....ske la ngan quilt bag tu...

    ReplyDelete
  55. err...nak tambah skit td tertinggal...ngeh ngeh ngeh kalo la dapat beg tu akan ku letak netbook di dalamnya n nak bwk pi opis...

    ReplyDelete
  56. salam kenal kak ayu... eh kak ker??? sori klu silap.. heheh!! sy join gak...

    http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  57. nak join gak bley.....??? nanti i buat entri....

    ReplyDelete
  58. salam kenal kak...saya baru masuk contest GA akak nih...
    please visits my blog and ini link saya :

    http://diamilikku.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  59. salam..amor join..

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    nak letak hape dlm beg chumel itu? hehe..dah plan nak letak telekong, bawak gi mana2 especially time travelling...sbb kiuttttt sgt beg itu..hihi

    ReplyDelete
  60. salam kak ayu...
    saya dah join GA akak...bru ada kesempatan..hehe
    klu dpt beg tu xkan saya nak pakai kot..kang terbeliak biji mata mak sy..hahhaa...klu sy dpt, sy nak bg adik perempuan sy, nak suruh die masuk segala gajet die kat dlm tu dan bawak ke mana2 saja....

    ReplyDelete
  61. Salam

    saya nak join , ni link nya

    http://hanuni.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    tq.

    ReplyDelete
  62. hu..hu...penat dah scroll ke bawah

    saya nak join gak

    harap-harap ada rezeki kali ni

    http://nisa-akunakkurus@blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  63. assalamualaikum ayu...

    ayu ina pun nak join sekali menambahkan lagi meriah GA di blog ayu ni..wlpun cuma prnh sekali menang GA dlm byk2 yg msuk menang kalah x kisah yang penting meriahkan..

    jawab soalan...

    kalau ina dapat beg tu mesti nak letak telekung bawa ke surau dan sewaktu balik kg sebab beg tu cantik sangat ..warnanya yang lembut membuatkan mata yang memmandang terasa tenang je..and mmg suka sangat tgk warna dan coraknya..

    ReplyDelete
  64. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  65. ai ummie_mira haziq nk join gak

    http://anakku-een.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalu dpt beg comey tu mestila nk taruk barang2 yang comey, cam my wallet tu penting, my hp, my make up..ops tak lupa barang my baby, botol susu, pamper..wah byk gunanya bag tu..silap aribulan hp en suami pun nk ditaruk same..sebab bag tu akan dibawa kemana2 saja..

    ReplyDelete
  66. Salam Ayu.. Kak dah join GA Ayu ni.. Kalau ada rezeki la, beg tu kak nak isi barang-barang mengajar untu masuk ke kelas. Of course dalam beg tu kak masukkan buku rujukan dan stationaries. Mesti anak murid berkenan punya he he..

    http://honeygeesdecoupage.blogspot.com/

    ReplyDelete
  67. salam

    anin mencuba nasib dan mengharapkan ada rezeki di sini

    link anin : http://seindahbayu.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau dpt beg tu, anin nak hadiah kan pada mak atau mak mentua untuk dibuat isi telekung terutama ke surau utk tarawikh ni..sgt beneficial!

    ReplyDelete
  68. saya joint GA ni

    http://mamawafiq.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ika anda mendapat quilt bag ini nanti, saya akan masukkan wallet, hp, perfume, buku note, pen dan compact powder kedalam beg tersebut dan saya akan bawa kemana sahaja sy pergi...

    ReplyDelete
  69. join! hihi..

    http://hatiberbunga.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  70. Join jugak ><

    http://wansteddy.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    bestnya beg quilt tu! suka3 ><

    ReplyDelete
  71. Salam kenal pn ayu!

    saya join juge tau..^_^

    http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    tQ!

    ReplyDelete
  72. nur join...

    my link:
    http://nureimi.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  73. salam...nak join jugak
    http://sayang-syariza09.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  74. Join gak

    http://rosilahi.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau menang beg tu nak buat koleksi sbb syg takut kotor

    ReplyDelete
  75. sy da join... jmput akk g tgk yer...

    http://nuritazakaria.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    sekiranya saya menang beg tu, saya akan bawa ke kelas hari-hari. Saya akan gunakan sebaik mungkin dengan membawa buku-buku ilmiah ke kelas. InsyaAllah...

    ReplyDelete
  76. Eh, arol nak join jugak! Hehe.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Jika Arol mendapat quilt bag itu nanti, Arol nak bagi kat Mak. Tapi sebelum bagi kat Mak, Arol akan masukkan kasih sayang yang tidak terhingga ke dalam beg tersebut. Nanti Mak boleh bawa quilt bag itu pergi solat terawih di masjid. Boleh isi telekung dan al-Quran.

    :)

    ReplyDelete
  77. oh Elle sungguh teruja ngn GiveAway ni..
    so Elle join jugak ye..senang2 nt terjah blog ye :)

    - oh klu Elle memang tentu aje Elle akan bawa g mana2 aje..so cute okay bag tu..
    kat dlm tu nt of course la letak pampers dak tecik Luna,.ble la bw 2-3pampers..
    oleh kerana Luna xnyusu botol,so mmg takde la bekal botol susu..tp botol air b'straw tu mmg wajib ade lam beg ni..& wallet,henpon bkamera Elle serta buku order, maklum je la Elle kn pniaga online, 24jam shari mnerima order dr kawan2 blog..nk isi pe lagi ek, alah hubby pon nk tumpang skaki la pl..dia nk tumpang wallet dia la cam biasa..oh takpe2 sbb bag ni agak besar jugak..of cos la muat kan.. :)

    with Love,
    ibuLuna
    http://gerimisdhati.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  78. salam kenal..

    mama hiro join ya:

    http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html


    kalau saya mendapat quilt bag tu..ehemmm..nak buat apa ya..ummm fikir2..fikir2...of course lah nak guna untuk kegunaan sendir kerana saya x pernah dpt hadiah quilt bag lagi.. mesti bestkan dpt bag nie..cantik pulak tu..nak letak telekung rasanya..pasal telekung saya x de bag lagi..kalau g jalan asyik letak dlm paperbag..hihih..harap2 permintaan saya ini di tunaikan..hihihi


    itu sahaja karangan saya buat masa ini(karangan ini di tulis masa umur saya 10thn)..hahhaha-gurau je

    thanks ya

    ReplyDelete
  79. Salam kak Ayu,

    Aisha join GiveAway ni juga..

    Slamat hari Jadi dan Selamat Ulangtahun perkahwinan buat kak Ayu..

    kalau saya mendapat quilt bag tu.. pastinya saya hendak letakkan sesuatu yg bermakna di dalamnya, untuk buat ke Surau atau Masjid, saya letakkan sejadah, telekung ,surah yassin dan tasbih..moga2 beg yg comel ini menjadi kepunyaan saya..insyaAllah..

    Ini link Aisha
    http://ady-shariz.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    trima kasih..

    ReplyDelete
  80. Salam k.ayu..saya dh pon join contest ini..harap ada harapan..kihkih..sebelum itu saya nk ucapkan happy birthday dan happy anniversary to u..bestnyer dh 15 thn dh erk..

    Ini jwapannyer..dub dab..dub dab...ehh
    Klu saya dapat quilt beg itu klu blh saya nk simpan wat kenang2an sbb mak saya ckp brg yg org bagi kena simpan elok2..saya pon setuju sbb saaygg sgt nk guna..huhh..tp nnt x ikut kehendak soalan plak..Beg tu saya akan letak telekung sembahyang atau baju baby saya..of coz la dibawa ke surau atau masjid(tempat yg bersih).Semasa saya keluar g jln saya akan letak bju baby..saja nk tayang beg cantekk..heheh..moga quilt beg nie jd milik saya..amin.

    http://farzly.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  81. nak join!!!!

    http://cikpia.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  82. salam perkenalan kak..
    Happy anniversary diucapkan.. smoga jidih berkekalan dan bahagia hingga ke syurga :)

    saya nk join juga yer

    http://bungacokelat.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-ga.html

    Seriously, bag ni sangat cantik dan menawan hati saya. Memandangkan setiap minggu saya menghadiri usrah di rumah kawan-kawan, maka beg ini sangatlah sesuai untuk saya usung dan masukkan telekung , Al-Quran serta nota-nota usrah saya tu nanti. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  83. hai..ika join,,,

    http://mynameika.blogspot.com/2010/08/giveaway-by-ayu-little-cottage.html

    ReplyDelete
  84. salam,selamat hari lahir dan happy anniversary,
    saya nak join gak ya...
    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html
    saya suka sangat kalau dapat beg quilt tu,pink...juga sebagai hadiah hari lahir saya ujung ogos nanti...
    nak masukan hphone,purse dan buku nota ketempat kerja..

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. link entry :
    http://airisnaufal.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottge-giveaway.html

    kalau saya dapat beg tu, boleh la letakkan barang airis( anak saya) mase bwk g jalan2.. leh letak susu, pampers, or sume brg2 keperluan airis.. semoga beg itu menjadi kepuyaan saya...(-v-)

    ReplyDelete
  87. Kalau la dapat quilt bag tu, saya nak bawak pegi jalan². pegi soping mall, pegi jalan² cari makan, nak balik kampung tayang kat adik! mesti dia jeles gila! hahahaha... kejam punya kakak! dan of coz la saya nak isi henpon, beg duit, pampers dan susu anak dalam tu! hehehehe..

    http://ibuhadif.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  88. Owh, kak ayu, beg tu sangat la cute, sangat comel jika saya bawak ke mane-mane aje saye berjalan, musti mata-mata orang menjeling-jeling jeles demi terpandang quilt bag yg verry the cute! Bila akan bawak ke mana2 harusla diisi dalam nye purse, henpon cap hayam ku, beg mekap, pampers anak, eh! Sume la kak.. Ape yang leh sumbat, saye sumbat!

    http://lieroseqiemi.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kak ayu, sama laa saya pun anniversary bulan 8, 16hb, tapi baru nak masuk 2 tahun baru nak kenal idup berumahtangge.. hikhik

    ReplyDelete
  89. Happy birthday n happy anniversary..
    kalo saya dapat beg tu, saya nak buat isi telekong opis.. senang nak bawak pegi surau

    ReplyDelete
  90. aida nak join juga...
    da link pun blog ke bloglist jahit menjahit aida :-D

    beg tu so sweet. aida akan dedicate beg tu utk anak2 dara aida berdua. hajat aida, nak bagi mereka utk bawa gi mengaji, letak iqra' & botol air. on the way back tu normally nurin da buka tudung, letak tudung dlm tu sekali. khas utk itu. tiada yg lain. anak2 aida memang tak bleh lari dari warna pink. so, memang cantikla if nurin / syuhada bawa. excited la mereka nak gi ngaji. now, letak dlm goodie bag je, pink juga beli kat jusco.

    if dpt, alhamdullillah.

    http://adianiez.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  91. Salam Ayu.. lis join nih..

    So Happy Birthday 2U... Happy Birthday 2U.. buat Ayu.. & Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat Ayu & Suami.. semuga Ayu & keluarga sentiasa dirahmati & diberkati Allah swt.. dipanjangkan umur, dimurahkan rezki & sihat sentiasa serta berbahagia hingga ke akhir hayat.

    http://chocolatedhati.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Kalau dapat quilt bag ni, sama jugak dlm blog http://liscottage.blogspot.com.. lis nak taruk telekong lis & dibawa ke masjid untuk solat Tarawikh... & nak bawak pergi solat Hari Raya nanti... InsyaAllah..klu jd rezki lis..

    ReplyDelete
  92. salam kak..ayu join Ga n..
    hadiah dye sgat2 menarik!!huhu!!
    ayu tringin ngat beg 2 coz ayu xd beg bsar nak bwak kua...kombinasi kaler dye mnarik ati ayu...huhu!!k la..hope akak sukses
    n smoge akak bahagie ngan suami tercinte..amin..

    n link ayu..
    http://kuyutayu.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  93. salam kak ayu...

    me pun join gak

    http://elza-ez.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-ga.html

    ReplyDelete
  94. salam kenal kak
    ni link entri yan
    http://mayaqarmyla.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-ga.html

    Kalau yan yg dpt quilt bag tu... oleh kerana reka bentuknye yg sangat comel.. mestila letak benda2 yg elok.. cam telekung ke.. xpun boleh dibawa bergaya bile nak shopping atau nak berjalan kemana2pun rasenye takde masalah.. sebab ianya mmg cantek..

    ReplyDelete
  95. Surayaadha.

    salam ayu...mudahan2 aku menang even x de blog..

    ReplyDelete
  96. happy birthday && anniversary yaaa...
    hehehe...

    nak taw kalau my dapat beg ni nak watpa??tgk kt blog My taw..

    http://ilhamque.blogspot.com/2010/08/giveaway-ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  97. Salam akk

    Maria dah join.jgn lupew jenguk k.

    http://mariaelly-mygorgeouslife.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    my answer
    kalau saya dapat quilt beg yang chumel ni perkara wajib yang akan Maria letak dalam beg ialah kain telekung dan akan ku bawa kemana saja akan ku pergi.Mesti mehhhh..x blh tinggal punya ni.

    i wish akk n husband akan terus bahagia sehingga akhir hayat.hapie anniversary.

    ReplyDelete
  98. salam kenal,

    ain join ya...

    http://aindancontest.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    jawapan kepada soalan kak ayu:

    andai kata ada rezeki memiliki beg quilt yang sangat cantik dan chumell ini, pertamanya sangat2 bersyukur pada ilahi, sungguh diri ini rasa amat bertuah sekali, boleh la ain guna untuk isi kelengkapan peribadi, terutamanya telekung sembahyang yang begnya dah lusuh dan perlu diganti, makin bersemangat la nak usung ke sana ke mari, pasti cemburu mata-mata yang memandang dari kanan dan kiri....

    terima kasih kak ayu kerana anjurkan GA ni, moga adalah rezeki ain kali ni....

    aminnn...

    ReplyDelete
  99. salam kenal kak ayu...

    lela join tau..

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html


    hehheheh kalau le menang beg chumel ni, saya nak boh baju najlaa, diapers n wet tissue
    Senang sket biler bawak kuo...mesti minah2 arab jeles tengok :)

    ReplyDelete
  100. Salam Kenal..okeh saya suda join jugak ye..

    http://sha-noraishah.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Jgn lupa update saya ek!

    ReplyDelete
  101. salam & selamat berpuasa..My Intan introduce me to your blog..nice, sweet & comel blog u ni.. btw my blog boring je but if u wanna follow can add me http://scrapbookyong.blogspot.com

    kalau dpt beg tu, of course mcm2 leh taruk..definately i bawak gi opis la..i leh taruk diary, my novel & few small2 things yg bertabur dlm beg i tu..sure kwn2 opis pun terpikat ni..

    apapn keep up the good work..i ni keras tgn so tk pandai benda2 cam ni..wish u all the best & hapiness always..

    ReplyDelete
  102. salam tuan umah

    saya mahu join
    ni link saya

    http://nuyue22.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau saya dapat beg yg tersanggat comel tuuu saya akan isi kain sembahyang...sblm ni saya isi dlm paper bag jer...dan akan ku bawa beg tuuu kemana jer aku pergi...

    ReplyDelete
  103. salam kenal...

    saya dah join..nie linknya:

    http://adzraonong.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    'kalau saya dpt quilt bag yg comel tue, saya akan simpan dulu..bag tue saya akan gunakan untuk 2nd baby yg akan lahir bln 12/2010..bolehlah saya masukkan brg bb seperti CD, tisu bsh, tuala kecil dll utk dibawa semasa berjln2..bestnya..mesti comel jea...hehe..'

    dikesempatan nie saya nak ucapkan selamat hari lahir & semoga ikatan perkahwinan akak berkekalan sehingga ke akhir hayat...amin

    ReplyDelete
  104. salam ...

    saya pun dh join n follow

    ni linknya :
    http://ayulittlecottage.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ***** kalau laa saya orangnya yang bertuah dapat beg nie,macam2 saya akan isi. Sudah semestinya, handphone, alat2 make up, buku catatan, pen, payung kecil dan dompet saya.
    ***** dan kalau laa saya orangnya yang bertuah, saya akan bawa beg nie bersama saya ke Krabi, Thailand Oktober nie. melaram sakan laa saya dengan beg comel lagi cute nie. saya tak akan selalu pakai beg ni..hanya jika kelaur shopping atau melancong, sebab sayang dan takut kotor kalau bawa ke tempat kerja... :)

    Selamat Hari Lahir utk kak ayu...semoga ikatan perkahwinan akak berkekalan sepanjang hayat. TQVM buat GA yang best sangat2 nie...saya teruja betul bila tengok GA akak..

    ReplyDelete
  105. Salam Ayu

    Intan dh join GA tu

    http://sweetnprettykiosk.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau dpt hadiah beg yg cumel tu nak buat isi telekung, bedak n perfume.Boleh gak selitkan baju n pampers baby:) senang nak bawa bila travel ke mana2

    Happy birthday n happy anniversary utk Ayu. Moga kekal hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  106. salam kenal, zura join jugak..

    http://azurasamsuddin.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    sudilah terjah blog sy, tq!! =)

    ReplyDelete
  107. salam K.ayu...atie pon dh join GA akak nie...semoga menang la,leh dpt beg yg cantik tuh!

    http://azatiesayang.blogspot.com/2010/08/ga-ayu.html

    ReplyDelete
  108. salam kak ayu..

    happy birthday n happy anniversary.

    kalau sy dapat beg tu saya nak isi telekung ;)

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  109. salam Ayu,saya join GA ni ya..
    http://ayulittlecottage.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html
    kalau saya dapat bag quilt tu saya nak isi telekung,purse kunci rumah dan alat solek,senang nak bawa jln2...

    ReplyDelete
  110. salam perkenalan kak ayu..selamat hari lahir dan anniversary...semoga sihat dan berbahagia selalu...cik tom pun nak join...linknya..

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/08/ga-dari-ayulittlecottage.html

    Kalau cik tom dapat quilt bag ini nanti, cik tom akan hadiahkan bag ni kat emak...sebab emak memang suka kumpul beg dan barang kolor pink...nati emak cik tom boleh masukkan telekung semayang, alat make up, purse,hp,saputangan dan lain-lain lagi..emak boleh bergaya dengan beg ni ke mana-mana tempat yang sesuai sebab mak cik tom mmg seorang yang take care giler2 bagnye..

    ReplyDelete
  111. salam...saya join...

    http://zahirastory.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  112. Oh quilt bag tu sangat menawan hati. Kalau dapat la, senang nak bawak pergi kelas ke, pakai baju kurung corak kosong, pastuh pakai beg nih. Uihh, terbaik kan? ahha pastuh, boleh letak telekung, senang sket bila nak pergi sembahyang, takde la sumbat je macam selalu, dan rasanya boleh jugak letak buku, payung, botol air atau notes nak pergi ke kelas. Swit je rasa. ;)

    neway, nih link entry
    http://bas-biru-abah.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Sekian. Thanks ;)

    http://bas-biru-abah.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  113. salam =D

    b4 apa2 pun...leyna nak ucap selamat berpuasa..hehe

    http://leenasaffee.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau leyna dapat bag tu..leyna nak bawak g raya...kan raya dah nak dekat...
    lepas tu kalau dah lepas raya boleh bawak pergi kelas jugak...
    kalau nak cerita bab isi dalam bag...konfem la banyak kan...dah nama nya pun perempuan...dengan dompet,hp,tisu,compact powder n etc..hehe...

    last but not least...hepi anniversary n hepi bufday =)

    ReplyDelete
  114. Salam perkenalan,kak ayu..selamat hari lahir dan anniversary...semoga sihat dan berbahagia selalu

    Saya nak juga sama2 join yea
    http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Jika saya mendapat quilt bag ini nanti, saya akan masukkan kelengkapan diri dan anak2 kedalam beg tersebut dan membawana ketika keluar berjalan.

    ReplyDelete
  115. salam akak, sy da join contest ni ;)

    id name: nur irwani
    link: http://nurtypist.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    nt drop by la my blog n comment on dat entry ya to make sure sy on da list peserta GA ni hehe~

    kalo leh, jdla follower sy coz sy xde follower lg huhu

    ReplyDelete
  116. Assalamualaikum,
    saya sertai!
    http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Kalau saya dapat beg tu, saya akan isi dengan buku sekolah untuk dibawa ke sekolah setiap hari :D

    ReplyDelete
  117. Salam Ayu,
    Saya nak join,

    http://deardelaila.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Thanks~~

    ReplyDelete
  118. salam puan penganjur,
    saya pun berminat nak join jugak giveaway yang best ni.
    ni link saya: http://ayulittlecottage.blogspot.com/2010/07/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Jika saya mendapat quilt bag ni saya akan letak barang keperluan anak saya, spt daipers, baju2 dia dan bawak ke rumah mak mertua serta ipar duai saya. Gerenti mereka nak jeles dan nak oder jgk beg ni..sbb mereka semua tu suka gaya english style mcm tu..yg ada gambar bunga2 ros dan warna pink putih gitu.. hihihi.

    ReplyDelete
  119. Salam...
    saya join...

    http://weedaleim.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Kalau saya dapat quilt bag ni nanti, weeda nak bagi kat mak sebab anniversary mak n ayah yang ke 23 sama dengan kak ayu pada 20 Ogos.. Boleh la mak weeda melaram bawak beg ni pergi mengaji ke, pergi usrah ke, dan mana-mana la beliau boleh bawak beg ni..=)

    ReplyDelete
  120. salam.. sy pon dah join:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    "Jika saya dapat.. saya akan gunakan untuk membawa bekalan baju anak kesayangan saya, Asya ke rumah Nek Ma nya kerana asya dijaga oleh MIL time saya bekerja. Sebab beg yang digunakan untuk meletakkan stok baju asya memang dah koyak. Jadi boleh la guna beg itu jika ada rezeki."

    ReplyDelete
  121. saya dah join GA, this is the link:

    http://contest4anas.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    happy birthday & happy anniversary ya! Salam kenal!

    ReplyDelete
  122. me also want to join..

    Hepy Besday ye..

    http://imaan09.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Kalau saya laa dapat quilt bag ni..maknanya inilaa first time saya ada quilt bag..muahaha..maka saya rasa saya sangat bertuah..ngehngeh..maka saya hanya akan membawa beg quilt ini ke tempat2 special, spt tayang kat mak n adik2 saya, g tpt y santai2.. Pastu klu org xtegur pun, sy akan cerita jugak y saya dapat beg quilt ni..hehe. Mm, barang2 y saya masukkan dlm beg tu nnt adalah y xmudah tumpah (botol air, botol; susu etc..)

    K, saya harap saya bertuah!

    ReplyDelete
  123. lupa lak..hepy anniversary jugak ye..ini link saya..

    http://imaan09.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  124. Salam kenal

    Sayapn join sekali

    http://umialyacontest.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    Beg tentunya nak letak pampers, baju dan towel Alya masa kami kuar jln2

    ReplyDelete
  125. salam..

    hepy besday + anniversary!!

    kalu sy dpt beg ni,sy ingat nk bwa p jln2 time raya,bleh tayang kat kengkwn..hehe..taklah,sebenarnya bleh buh wit raya byk2..pas2 brg2 len g,mcm henpon ka,notebook ka..tp yg pntg buh wit raya la..

    http://fansfansakura.blogspot.com/2010/08/httpayulittlecottage.html

    ReplyDelete
  126. Psss psss...
    Selamat Ulangtahun Perkahwinan dan Selamat Hari Jadik yepp...

    Kalaulah ai dapat quilt bag itu, saya nak letak telekung saya di dalamnya
    dan saya akan bawa ke mana saja kalau bajet keluar rumah lama2
    dan perlu solat di luar rumah...
    mm....ai nak boleh??? :D

    http://sitisifir10.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  127. JOIN GAK....HAPPY ANNIVERSARY KE-15...

    HEMM..KLU SY DPT BEG 2..DH SAH2 SAYA LTK BRG2 ANAK CAM CD, BOTOL SUSU,PUTING, TOWEL KECIL...PAS2 MASUK SKALI NGN MY BRG...HUHUHU...WAJIB 2...KIRA SKALI NGN BEG BERGAYA LA...HEMM...BLH BAWK MANA2...SHOPPING PN BLH...CZ BEG YG CANTIKKAN...

    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/08/nk-join-giveaway-ni.html

    ReplyDelete
  128. salam ramadhan ayu,
    slmt hari kelahiran dan perkahwinan..moga bertambah bahagia..

    klau ler dapat quilt bag yg manis tu, saya ingat nak bagi kat anak saya Afza yg 5 tahun tu sebagai hadiah sebab setakat hari ni dia x pernah lagi tinggal puasa (syyhhh, jgn bagi tau dia tau)..beg tu boleh dia bawak pegi taska..isi baju, buku, getah rambut dan barang2 personal dia la..mesti comey dan ayu (bukan Ayuruhaiza yer,hihi) jer anak dara tu kan...
    nnti jgn lupa jenguk2 sini tau..

    http://saricorner.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  129. Salam

    saya join yer

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    kalau saya dapat quilt roses bag tu, pertama tama, ok macam ni, kalau i dapat parcel dari you, being me yang excited giler kalau dapat hadiah dari giveaway, saya akan bukak dan dan tu jugak, bukak lepas masuk rumah (selalu kat ruang tamu), lepas tu lepas dah tengok hadiah hadiah yang lain.. bende PERTAMA yang akan i buat..

    masukkan hadiah hadiah yang lain, 2 pieces handmade deco plate (err tak sure besar ni), lavendar cup n saucer dgn 6 triangle doilies hahaha.. series.. lepas tu

    BAG tu akan saya bawak ke tempat-tempat sepatutnya..

    mule mule singgah kat coffee table, nak letak deco plate, lepas tu singgah kat deco table nak letak lavendar cup tu.. lepas tu masuk dalam bilik nak simpan doilies dalam laci.. lepas tu baru i sangkutkan quilt bag ni...

    tapi kalau i keluar.. of cos dalam ni i akan isi, anak I punyer barang-barang, botol susu, pampers, baju, seluar.. n my purse. tak yah susah2 nak bawak handbag.. :D

    wah sungguh panjang..

    anyway.. happy anniversary dan happy birthday!!!

    ReplyDelete
  130. happy anniversary!!!
    nie my entry cek-it-out!!

    http://an2conway.blogspot.com/2010/08/ayu-little-cottage-giveaway.html

    ReplyDelete
  131. Salam kak ayu....shima dah join yer GA akak ni... sila lah melawat blog shima untuk tgk jawapanyer,
    http://shemasweethome.blogspot.com/

    ..jawapannya suprise!!!..hehehe
    Kak...saya nk ucapkan Happy Besday/ belated besday utk mama Ayuu!!...shima doakan kesejahteraan akak sekeluarga...dan special ucapan Selamat Ulangtahun perkahwinan pada akak dan suami....memamg kira 'Otai' la org muda ckp ..perkahwinan yg bole dikategorikan tahap matang...TAHNIAH KAK!! Shima tumpang bahagia..dan shima doakan akak bedua sentiasa romantic dan bahagia disamping anak2 tersyg....ok kak...jumpe lagi..mmmuaahhhh

    ReplyDelete